Shapespear

Ajatus omasta yrityksestä syntyi jo kolme vuotta sitten. Opiskelin tuolloin Personal Traineriksi sekä päivitin teatteri-ilmaisun ohjaaja tutkintoani AMK-tutkinnoksi. Olin tuolloin toiminut vapaalla kentällä nukketeatteritaiteilijana liki kaksikymmentä vuotta. Ammatti-identiteetti eli murrosvaihetta.
 
Vaati suunnatonta rohkeutta ottaa askel yrittäjyyteen. Tässä sitä nyt ollaan, innokkaana uusien haasteiden äärellä. Hieman vielä tunnustellen ja mahdollisuuksia haistellen.
 
Mitä yritykseni sitten tarjoaa? Yritykseni myy palveluita, jotka edistävät ihmisten hyvinvointia taiteen ja liikunnan kautta. Väittämäni on, kun ihminen voi hyvin, on hänen helpompi olla myös esillä. Tarjoan palveluita mm. ryhmäytymiseen, työpajoja ja kursseja niin yrityksille, kuin yksityisille, ohjelmaa sekä esityksiä erilaisiin tilaisuuksiin, opastusta, koulutusta ja luentoja.
 

Yrityksille suunnatut tuotteeni ovat tyky- , tyhy-, virkistys- tai koulutuspäiviä sekäluentokokonaisuuksia. Tuotteet sisältävät työhyvinvointia ja ryhmän toimintakykyä parantavia elementtejä sekä esiintymistaitokoulutusta. Lisäksi tarjoan ohjelmapalvelua erilaisiin tapahtumiin.

Yksityisille ja pienryhmille räätälöidyt palvelut ovat fyysistä, henkistä sekä kulttuurellista hyvinvointia lisääviä valmennuspaketteja sekä hyvinvointileirien ja –matkojen järjestämistä ja toteuttamista. Erityinen painopiste kasviperäinen ruokavalio, kestävä kehitys ja ympäristön hyvinvointi.

Lisäksi yritys myy toimialaansa liittyvää työpaja- ja esitystoimintaa sekä lapsille että aikuisille.